Vlagyimir Zsirinovszkij, az orosz liberalis demokrata part vezere ismet osszeverekedett egy politkustarsaval egy elo televizios musorban. Vitapartnerere azonban kivedte tamadasat, ezert Zsirinovszkij felszolitotta testoreit, hogy lojek le.

 

A nacionalista nezeteivel es gyakran agressziv viselkedesevel hirhedtte valt  orosz parlamenti alelnok, Vlagyimir Zsirinovszkij ismet botranyt csinalt egy elo televizios musorban. A Liberalis Demokrata Part vezere osszeverekedett vitapartnerevel.

A valasztasi kampanymusor kozben akkor durvult el a vita a politikusok kozott, amikor  A haza partszovetseg kepviseloje, Andrej Szaveljov politologus arra emlekeztette az antiszemita nezeteirol is ismert Zsirinovszkijt, hogy a peresztrojka idoszakaban aktiv  szerepet vallalt egy zsido kulturalis kozpont munkajaban, es akkor meg Izraelt hazajakent emlegette. A politologus neki szegezte a kerdest Zsirinovszkijnak, hogy tulajdonkeppen hany hazaja is van neki, es melyik all hozza kozelebb.

Szaveljov allitasat Zsirinovszkij szemen szedett hazugsagnak nevezte, es az elhangzottaktol duhbe gurulva, veressel fenyegette meg vitapartneret.

Szaveljov  rogton visszavagott: Ha te ekkora hos vagy, akkor uss meg! - valaszolta  Zsirnovszkijnak, aki azon nyomban szo szerint vette a felszolitast, es elindult a politologus fele.

Szerencsetlensegere azonban kiderult, hogy Szaveljov harcmuveszetekben jartas ember, Kivedte Zsirinovszkij tamadasat, majd fulon vagta a liberalis demokratak vezeret. Zsirinovszkij magahoz terve azt uvoltotte politikai ellenfele taboranak, hogy valamennyiuket veresre veri es lecsukatja. Sajat testoreihez fordulva, pedig ezt uvoltotte: miert fizetlek en benneteket? Lojetek le ezt az embert!

A televizios musort reklamokkal szakitottak felbe, amig sikerult lecsillapitani az elszabadult indulatokat .

 

Az Inforadiot Kovacs Andrea tudositotta Kijevbol

A bejegyzés trackback címe:

https://elveszetthirek.blog.hu/api/trackback/id/tr832967284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása