Az orosz milliardos Roman Abramovics a francia  Alpokban szeretne hazakat vasarolni, az altala kivalasztott udulokert a piaci ar ketszereset ajanlotta a tulajdonosoknak.

 

Az orosz milliardos, Roman Abramovics, harom hettel ezelott a francia Alpok egyik udulovarosaban pihent, es ugy tunik, annyira megkedvelte a helyet, hogy kivalsztott husz hazat, amelyet meg szeretne vasarolni. Sajtoertesulesek szerint a tulajdonosoknak a piaci ar ketszereset ajanlotta fel a hazukert. Az uzletember kesz  akar 150 millio fontsterlinget is rakolteni a hazvasarlasra Ez  nagyjabol megegyezik azzal az osszeggel, amennyit a Cselszi brit futballcsapatba fektetett.

Eddig a tulajdonosok kozul meg senki sem allt ra uduloje eladasara. Abramovics viszont addig is tobb hetre berbe vett az udulohely legelegansabb szallodaiban osszesen negyven szobat, amiert  mintegy 2 millio fontot fizetett. A szallodakban ezek utan orosz nyelvu menut  keszittettek.

Az egyik haz, amelyet Abramovics kinezett maganak a Meklaren autoversenycsapat egyik tulajdonosanak a haza.

Az udulovaros egyebkent kedvelt pihenohelye az orosz felso tizezernek. Jart mar ott Borisz Jelcin volt orosz elnok a lanyaval, Vlagyimir Potanyin, az Interrosz holding vezere, es letartoztatasa elott Mihail Hodorkovszkij, a Jukosz vallalat volt vezetoje is.

Roman Abramovicsnak mar van egy haza Londonban, egy kastelya Ausztriaban, es a mult heten vasarolt 120 millio dollarert egy jachtot. Az orosz uzletember ezen a jachton utazott Olaszorszagba, hogy megnezze a Cselszi egyik meccset.

 

Az inforadiot Kovacs Andrea tudositotta Kijevbol

A bejegyzés trackback címe:

https://elveszetthirek.blog.hu/api/trackback/id/tr902967281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása