Merenyletet kisereltek meg a dagesztani Mahacskalaban a belugyminiszterium terrorizmusellenes reszlegenek vezetoje ellen. Az uton elhelyezett pokolgep akkor robbant fel, amikor a belugyi vezeto autojaval elhaladt mellette. Valoszinuleg az esos idonek koszonhetoen nem robbant fel az osszes robbanoanyag, es ennek koszonhetoen a belugyi vezeto nem serult meg.

 

Merenyletet kisereltek meg  a dagesztani belugyminiszterium terrorizmus ellenes reszlegenek vezetoje ellen a koztarsasag fovarosaban, Mahacskalaban. Mahomed Mahomedov szolgalati autoja mellett felrobbant egy, az ut mellett elhelyezett pokolgep. A feltetelezesek szerint az eso miatt nem robbant fel az osszes robbanoanyag, igy az autoban ulok  valamennyien sertetlenul usztak meg a merenyletet.

A terrorizmusellenes reszleget azutan hoztak letre a dagesztani belugyminiszteriumban, hogy 1999 nyaranak vegen  csecsen terroristak hatoltak be a koztarsasag teruletere, A reszleg az egyik legjobban  kepzett fegyveres alakulat Dagesztanban.

Az utobbi idoben a reszleg tobb munkatarsa ellen kovettek el merenyletet. Mult ev nyaran a nyilt utcan agyonlottek a reszleg akkori vezetojet. Tavaly ota a belugyi alakulat harom alkalmazottja vesztette eletet az ellenuk elkovetett tamadasok kovetkezteben

 

Az  inforadiot Kovacs Andrea tudositotta Kijevbol

A bejegyzés trackback címe:

https://elveszetthirek.blog.hu/api/trackback/id/tr282967195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása