Megvert újságíró 2003.11.13.

 2011.06.08. 10:56

Megvertek Moszkvaban egy ismert ujsagirot, a Ruszkij Kurir cimu lap foszerkeszto-helyetteset. Az ujsagirot sulyos agyrazkodassal korhazba szallitottak

 

 

Ismeretlen tettesek megvertek Moszkvaban Otto Laciszt, a Ruszkij Kurir cimu lap foszerkesztohelyetteset. Az ismert ujsagirot sulyos agyrazkodassal szallitottak korhazba  Otto Laciszt haza elott erte a tamadas.

Az ujsagiro korabban a Novie Izvesztyija cimu lapot szerkesztette. A kozgazdasz vegzettsegu  ismert publicista, fokent gazdasagpolitikai temaju cikkeket ir. 1997-ben elnoki kituntetest kapott ujsagiroi munkassagaert.

Egyelore nem tudni, hogy a tamadasnak koze van-e a szerkeszto ujsagiroi tevekenysegehez.

Oroszorszagban meglehetosen gyakran er tamadas ujsagirokat. Korulbelul egy honappal ezelott oltek meg a szamarai korzetben levo toljatti varos egyik lapjanak foszerkesztojet Az ismeretlen tettesek tobb kesszurassal vegeztek az ujsagiroval lakasanak bejarata elott. Alekszej Szidorov halala a feltetelezesek szerint munkajaval hozhato osszefuggesbe. Az altala iranyitott ujsag ugyanis szamos tenyfeltaro anyagot kozolt szervezett bunozoi csoporokrol. Szidorov elodje a lap korabbi foszerkesztoje masfel eve valt gyilkossag aldozatava.

Az Inforadiot Kovacs Andrea tudositotta Kijevbol

A bejegyzés trackback címe:

https://elveszetthirek.blog.hu/api/trackback/id/tr822967244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása